Secretul este sa ai rabdare…

 

rabdare

Am ajuns sa cred, dupa multe lucruri intamplate in viata asta , ca una din cele mai importante calitati pe care le poti dobandi este RABDAREA !

Solutiile miraculoase pentru noi sunt rarisime si totul vine incet , asa cum vrea Divinitatea sau mai exact ordinea fireasca si absolut intamplatoare a lucrurilor.

Se aud sau se scriu tot felul de tampenii, pseudo-psihologi sau „intelepti” din astia de pe la toate colturile au mii de metode sa te „rezolve” in cativa pasi .

Nu cred in absolut nimic de genul asta si asemeni mie, probabil multi dintre voi , doar ca ne place uneori sa ne mintim creierul cu buna stiinta, pentru a-l mai proteja de probleme si de stres !…E ca si cand i-ai spune unui copil ca ii cumperi o farfurie zburatoare adevarata . El stie ca nu exista, dar i-ar placea , asa ca ramane linistit o perioada in speranta ca poate ..poate…

Totul se reduce la a fi rabdator si timpul va lucra pentru tine . Timpul si rabdarea sunt singurii tai aliati, asta daca bineinteles nici tu nu stai cu mainile in san !

Exerseaza si persevereaza, du-te lansat pe drumul tau, fii demn si nu te vinde fara rost ca un om marunt ! Spun asta din experienta, nu pentru ca am citit undeva si acum dau sfaturi gratuite !…. NU !  Am testat pe propria piele tot ce incerc sa exprim astazi , poate unora le va da de gandit si vor tine cont de aceste lucruri.

Am observat ca la un moment dat , dupa ce faci lucruri oneste si incetezi sa te minti si sa iti gasesti scuze pentru toate esecurile, dupa ce devii o persoana corecta si iti respecti demnitatea si conditia , satisfactia incepe gradual sa apara …

Oamenii care traiesc in iluzie , care isi etaleaza coada precum paunul pentru a depinde de parerile si confirmarile auditoriului , de fapt sunt lipsiti de substanta si nu au un sens al lor in aceasta viata ! ….si asta se simte si se vede din exterior , uneori capata un contur penibil pentru ei .

Asadar calea este in direactia opusa ! Fa lucrurile cinstit, munceste, urmeaza-ti visul cu consecventa , fii demn si RABDATOR !

Bucuria si satisfactia vor veni indubitabil !

 

 

Reclame

Un gând despre &8222;Secretul este sa ai rabdare…&8221;

  1. Rabdare …un cuvant , 3 silabe , si totusi , ceva atat de dificil de obtinut 😲. Azi maine fac 40 de ani si inca nu am invatat sa am rabdare , in schimb , o cer celor din jurul meu…
    Uite asa am „invatat” (nu o data ) ca „toata pasarea pe limba ei piere” 😔

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s