Visez pe un „zgarie-nori”

1

Cu cat trece timpul, cu atat adunam experiente si devenim mai constienti de anumite lucruri.

Printre altele, observăm oamenii din jurul nostru si tragem concluzii in legatura cu ei. Ii observam din anumite unghiuri si in anumite circumstante, insa mintea noastra cauta cu precadere sa „puna etichete”  despre caracterul sau comportamentul acestor oameni. Si e normal sa fie asa.

M-am antrenat de ceva vreme in a studia personalitati si tipologii. M-am intrebat, am emis ipoteze si am tras concluzii. Sunt multe de discutat din punctul asta de vedere, insa un lucru imi reiese cu o evidenta izbitoare: multi semeni de-ai nostri habar nu au ce vor de la viata si de la ei insisi !

E o parere personala si as putea sa dovedesc asta cu un camion de argumente ! Si aici nu ma refer la „eternele” target-uri: casa, masina, vacante !!! Nu, fiindca nu numai  despre asta e viata ! Cei care le-au realizat deja, stiu despre ce vorbesc.

Obsev din ce in ce mai clar, cate pareri eronate au oamenii depre tot ce e minunat in noi. Despre iubire, relatii, cunoastere, educatie, stil… Cat de mult se complac  in amanunte, pierzand din vedere esentialul. Cate „trenuri” lasa sa treaca si apoi se plang de „cruzimea” destinului.

Sunt departe de a da lectii despre viata, insa curiozitatea m-a impins pe un bloc, nu  unul foarte inalt, deocamdata. De aici lucrurile se vad oarecum mai bine. Vad oamenii, casele, strazile si peisajul mult mai clar. Dorinta mea este sa ajung pe un „zgarie-nori” de acolo de unde senzatia de libertate este coplesitoare si pot vedea totul , totul ….mai ales trenurile care sosesc in gara !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s