Până când? Până unde ?

nu-deznadajdui-1

Mi se pare că oamenii au ajuns la un grad de încrâncenare și ferocitate incredibilă. Televiziunea este „poarta” prin care ne intra în case știrile-șoc, crimele, dezastrele, minciuna și manipularea. Nu mai știm ce este real și ce nu! Nu mai realizăm cine minte și cine spune adevărul. Nu mai știm cine ne conduce și cine vrea sa ne distrugă! Habar nu mai avem dacă suntem raționali sau mintea noastră a fost influențată deja de puterea „lor” de convingere diabolica!

Apoi Facebook-ul! O poartă mai mică, privind dimensiunile, dar mai puternică din punct de vedere al dependenței mentale pe care ne-a creat-o. Filmulețe în care tinerii se desfigurează în bătaie, animalele nevinovate sunt omorâte sau torturate în direct, oamenii sunt jigniți și umiliți în ultimul hal!

Și apoi restul! Războaiele parcă așteaptă la ușă. Dezastrele naturale lovesc necontenit, fiindcă noi, ființele umane, le-am stârnit prin atrocitățile înfăptuite împotriva naturii! Am distrus tot! Păduri, faună, mări și oceane. Ne-am otrăvit mâncarea și ne-am umplut de boli și suferință! Și cu toate astea, oamenii, cu inconștiența lor sinucigașă, continuă această cursă imperturbabilă după îmbogățire, după putere, după…autodistrugere! Ce se va întâmpla până la urmă? În ce direcție ne îndreptăm?

Până când? Până unde?….

Reclame

Un gând despre &8222;Până când? Până unde ?&8221;

  1. Buna ziua !
    Eu cred ca oamenii au fost de mult timp ….sa zicem imprevizibili si dornici de senzational….sa nu uitam ca pe Isus l au asteptat cu urale si ramuri de salcie in duminica Floriilor si vineri l au rastignit…..
    Cea mai importantă si unica sansa a omului este educația….
    Multumesc ! Si toate cele bune !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s